Vydané karty

ŠKOLA VÝKLADU KARET

U těchto karet si také můžete zdarma zkusit on-line výklad na těchto stránkách


MAGICKÉ VYKLÁDACÍ KARTY

Stanislav Brázda se po veleúspěšné knize Škola psychotroniky, které se prodalo ve čtyřech vydáních 80.000ks (20.000ks ve slovenském překladu na Slovensku) rozhodl vydat obrázkové vykládací karty s názvem Magické karty.
Vytvořil jednoduché vykládací karty v počtu 21 ks s návodem. Karty byly oblíbené a prodalo se jich do dvou let 10.000 ks.
U těchto karet si také můžete zdarma zkusit on-line výklad na těchto stránkách


MAGICKÉ MLUVÍCÍ SYMBOLY

Proto se rozhodl vydat nové karty s názvem Magické symboly, které místo obrázků byly opatřeny symboly. To proto, že každý má jinou pomůcku k vybavení si „obrazu“ odpovědi.
Za nejlepší karty (na světě) považuje S. B.  Magické obrázky (první vydání vyšlo v říjnu 2005).


MAGICKÉ OBRÁZKY

Obrázky nakreslila Michaela Bradleay stejně jako připravila základní výklad z karet. Návod má 120 stran je předepsáno více než 1500 otázek a odpovědí. Autoři tvrdí, že těmito kartami dostanete odpověď na jakoukoli otázku.
Obsah a některé ukázky jsou v samostatné kapitole této stránky s názvem Karty-ukázky.
Připravuje se druhé opět doplněné vydání (cca 140 stran s trvanlivějšími kartami).

Komentáře
  1. Sylva Stanovska napsal:

    Mám zájem o vykladaci karty vyvestetesi svůj osud. Jsou k mání. Dekuji

  2. Markéta napsal:

    Dobrý večer, moc vás prosím, šly by přes vás koupit magické mluvící symboly, dříve jsem je měla, ale během stěhování jsem o ně bohužel přišla, na internetu je nikde nemohu sehnat, tak se zkouším obrátit na vás s touto prosbou. Děkuji Šedivá

    • Stanley Bradley napsal:

      Jsem rád, že vše, co jsem vydal, či mého díla bylo vydáno, se prodalo. TAkže nic nemá a někde jsem zahlédl, že jeden nakladatel vydal znova mé karty 32 ks, Škola výkladu karet.
      Já mám v tiskárně zatím asi nejúspěšnější karty „Magické vykládací karty- vyvěštěte si svůj osud, kterých je 21 ks. Až budou vydané, budu je prodávat a dám na vědomí zde na svých stránkách.Jsou na nich nakreslené také jen symboly.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.